ZETApress

hírportál

Újabb arany az up vb-n

Udvarhelyi Fanni világbajnok a budapesti kick-box vb-n. A BOK Sportcsarnokban hétfőtől szombatig tartó utánpótlás viadalon a küzdelem szakágakban csak később kerül sor a véghajrákra, formagyakorlatban ugyanakkor az eddigi három nap mindegyikén osztottak érmeket.

Ma a zenés pusztakezes versenyszámok kerültek sorra. Ezekben két magyar éremnek örülhettek a hazai szurkolók: az egyik ráadásul aranyérem lett! A junior lányoknál Udvarhelyi Fanni nyerte meg a kategóriát, míg a kadet 1-es korosztályban Kakas Nóra a 3. helyen végzett. A tegnapi aranyakról idekattintva olvashatunk, fotóink Tóth Péter / Sportfotóth felvételei.

Nagyon erős a formagyakorlatos mezőny, a legjobb európai nemzetek mellett kiváló versenyzők érkeztek az amerikai kontinensről is. Bosszantó, hogy ugyanakkor sokszor csak hajszállal csúsztunk le a dobogós helyekről, hiszen több versenyzőnk is így lett negyedik. Így is sikerült már begyűjtenünk 12 érmet, amiből 7 az egyéni, 5 pedig a csapat kategóriákban született – értékelte az első három nap szereplését Puravecz Péter. A szakág hazai vezetője hozzátette, hogy a holnapi, utolsó formagyakorlatos napon úgy egyéniben, mint csapatban újabb elsőségekre számít a magyar fiataloktól.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Kick-box up vb csütörtökön | ZETApress

Szóljon hozzá!