ZETApress

hírportál

Mindenkinek odavágtunk

A Paks 2898 néző előtt 1:0-s I. félidő után 3:0-ra verte a ciprusi AEK Larnacát tegnap 20 órától a Konferencia-liga 2. selejtező-forduló odavágóján – láttuk a Duna World-ön. Az előző napi sajtótájékoztatóról idekattintva olvashatunk.

Kupagyőztesünk góljait Haraszti (17.), Tóth (61.) és Ötvös (74.) szerezték. A visszavágót augusztus 01-jén csütörtökön 18 órakor kezdik Cipruson. A párharc győztese a szerb Radnicki és a montenegrói Mornar továbbjutójával találkozik a 3. körben. A tegnapi szerbiai odavágón a hazaiak gól nélküli I. félidő után 1:0-ra verték vendégüket.

A Fehérvár 0:1-ről fordítva 1:1-es I. félidő után 2:1-re nyert tegnap 18 órától az azeri Szumgajit otthonában a Konferencia-liga 2. selejtező-forduló odavágóján – láttuk a Duna World-ön. Gólok: Abdullazada (20.), illetve Christensen (39.) és Spandler (52.), piros (2. sárga) lap: Hacsajev (32.). A visszavágót 31-én szerdán 19 órakor kezdik Fehérváron. A párharc győztese a ciprusi Omonia és a georgiai Torpedo Kutaisi továbbjutójával találkozik a 3. seletező-körben. A ciprusi odavágón tegnap a hazaiak 1:0-s I. félidő után 3:1-re verték vendégüket.

A PAFC játék nélkül jutott tovább a Konferencia-liga 2. selejtező-fordulóból, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az UEFA. A párharc oda- és visszavágóját is 3:0-s (összesítve 6:0-s) gólkülönbséggel írták jóvá a felcsútiak javára. Az ukránokat azért zárták ki, mert csődhelyzet miatt elveszítették játékosaik többségét és a bajnokságtól is visszaléptek. A PAFC a 3. selejtező-körben a moldovai Zimbru Chisinau és az örmény Ararat-Armenia párharcának győztesével játszik. A tegnapi moldovai odavágón a vendég örmények a 23., 74. és 89. percbeli góljaikkal 3:0-ra nyertek.

Kedden 20 órától a BL 2. selejtező-forduló hazai odavágóján a Fradi 5:0-s előnyt szerzett, így ez a focihét nagyon jól alakult. Ma az OTP Bank Liga nyitófordulójában 18 órától a ZTE-MTK, 20:15-től pedig a Nyíregyháza-Győri ETO meccseket nézhetjük a Duna Wordl-ön. A XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok párizsi nyitó ceremóniája 19 órakor kezdődik az M4 Sporton.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Foci az NB I és NB II-ben | ZETApress

Szóljon hozzá!