ZETApress

hírportál

Paks: az El-ből a Kl-be

Idegenbeli győzelme ellenére búcsúzott a Paks. A MOL MK-győztes Paks gól nélküli I. félidő után 2:0-ra nyert Nagyszebenben a Corvinul Huneodara ellen az Európa-liga selejtező 1. fordulójának tegnap esti visszavágóján, de 4:2-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól és a Konferencia-ligában folytatja szereplését.

A múlt csütörtöki 4:0-s paksi vereség után más felfogásban és jobban játszva lépett pályára a Paks Romániában, ám a kiegyenlített találkozón sokáig nem született érvényes gól. Könyves Norbert a 28. percben egy les miatt érvénytelenített találatot szerzett, majd a 79. percben újfent eredményes volt, ezt viszont már megadta a játékvezető. A végeredményt Böde Dániel állította be a 90. percben – láttuk az M4 Sporton.

A Tolna megyei csapat a Konferencia-liga selejtező 2. fordulójában szerepel majd jövő csütörtökön, amikor a ciprusi AEK Larnacát fogadja. A Kl-selejtező 2. körében július 25-én 19 órakor további két magyar együttes lesz érdekelt: a Fehérvár az azeri Szumgajit, a PAFC pedig az ukrán Dnipro-1 vendége lesz, ez utóbbi odavágót Kassán rendezik.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Paks itthon javíthat | ZETApress

Szóljon hozzá!