ZETApress

hírportál

Kordáék és Bookline

Korda-slágerekhez kapcsolódó játékra invitál a fotókat is készítő Bookline, további meglepetésekkel is készül a Budapest Parkkal közösen a könyvkereskedő – tudatták sajtósaik.

A Budapest Parkban adja nyári turnéja utolsó koncertjét Korda György és Balázs Klári augusztus 23-án pénteken. A fellépés apropóján a Bookline játékra invitálja a rajongókat: a könyvkereskedő mától két budapesti boltjában 40 koncertjegyet ajándékoz a Korda-slágereket legjobban ismerő vásárlóknak. A népszerű házaspár augusztus 27-én kedden a róluk szóló könyvet a Bookline Móricz Könyvesboltban dedikálja.

Olvasni és zenét hallgatni: két tökéletes kikapcsolódási forma. Nem véletlen, hogy idén nyáron a Léptem olvasni – Irány az én valóságom! szlogen alatt összebútorozott a Bookline és a Budapest Park, a hazai kulturális élet két megkerülhetetlen szereplője. Méghozzá szó szerint: pár hete a koncertekre érkezők 80, többségében zenei tematikájú könyv közül válogathatnak a Bookline első, polcnyi méretű boltjában. A KönyvesBolcon sikerlistás kötetek, Booktok-könyvek és gyermekirodalom is megtalálhatók.

Emellett egyéb meglepetések is várják azokat, akiknek hobbijuk a könyv és a zene. A Bookline webshopjában már egyetlen könyv vásárlásával koncertjegyeket nyerhetnek, a kampány végén pedig a Bookline skybox is az övék lehet a szezonzáró Punnany Massif-bulira. A Bookline a Facebook-oldalán szintén folyamatos nyereményjátékkal várják a friss olvasnivalóra és a koncertjegyekre éhezőket.

Érdekelnek a részletek! Irány az én valóságom!

Reptér, Mamma Maria, Találd ki gyorsan a gondolatom, Szeress úgy is, ha rossz vagyok, Lady N, Szeptember volt – csak néhány Korda György legismertebb slágerei közül. Az idén 85 éves, a hatvanas évek óta töretlen népszerűségnek örvendő táncdalénekes Balázs Klárival való legendás kapcsolata már több mint 40 éve tart.

Manapság már a fiatal generáció is megőrül a zenészpárért, akik nyári turnéjukat augusztus 23-án a Budapest Parkban zárják. A rajongóknak a koncerthez kapcsolódóan a Bookline is kedveskedni szeretne: augusztus 21-e és 23-a között ugyanis az Astorián és a Móricz Zsigmond körtéren található boltjukban összesen 20 páros belépőt osztanak ki azok számára, akik L. Dézsi Zoltán nemrég megjelent A Korda című könyvének megvásárlásakor legalább három Korda György- és Balázs Klári-sláger címét fel tudják sorolni.

A Korda házaspárt a rajongóknak a koncert után sem kell sokáig nélkülözniük: augusztus 27-én kedden 17 órakor ugyanis Korda György és Balázs Klári az élettörténetüket bemutató könyvet dedikálja majd a Bookline Móricz Könyvesboltban.

A Bookline.hu a régió egyik legnagyobb kulturális webáruháza, amely évente több millió vásárlót szolgál ki. Olvasásnépszerűsítő programjának részeként könyvkínálata rendszeresen megtalálható nagyobb fesztiválokon, kulturális rendezvényeken, könyvcserepontjai pedig az országszerte gondoskodnak arról, hogy az olvasás élménye mindenki számára hozzáférhetővé váljon. A Bookline és a Budapest Park most induló együttműködésének köszönhetően a koncerteket már az exkluzív Bookline New Wave Skyboxban is élvezhetik az érdeklődők.

Szóljon hozzá!