ZETApress

hírportál

Budapest a 24. ARC-on

Budapest is megmutatja magát a 24. ARC plakátkiállításon. Idén már 24. alkalommal várja az érdeklődőket az ARC plakátkiállítás, amelynek idén a Család? lett a témája. A szeptember 13-án péntektől látható kiállításon a zsűri egy külön Budapest-díjas plakátot is választ, illetve az alkotások között megtalálható lesz három fővároshoz köthető projekt.

A Fővárosi Önkormányzat és a Budapest Brand nZrt. támogatásával is megvalósuló plakátkiállítás a korábbi évekhez hasonlóan, a Bikás parkban lesz látogatható szeptember 13-a és október 13-a között. A beérkezett pályaművek közül szeptember 13-tól 15 helyet kap a Városháza Park előtt is, a Károly körút felőli oldalon – tudatták sajtósaik.

A leginkább a budapesti életérzéshez köthető, a fővároshoz kapcsolódó plakát pedig külön Budapest-díjban részesül, amelyet Karácsony Gergely főpolgármester ad át szeptember 13-án a Bikás parkban. Az alkotások között helyet kap három fővárosi projekt is. A Budapest Bejáró, amely játékos feladatokkal segít felfedezni Budapest mind a 23 kerületét, az ÉnBudapestem applikáció, amellyel kedvezményesen látogathatunk fővárosi intézményeket, illetve a Közösségi költségvetés, ahol ismét egymilliárd forint sorsáról dönthetnek a budapestiek. A Budapest Bejáró és a Közösségi költségvetés plakátokat Patkó Diána, az ÉnBudapestem applikációt Borsi Judit, a Budapest Brand nZrt. munkatársai tervezték.

Ideje: 2024. szeptember 13-a és október 13-a között. Helye: a Bikás park és a Városháza Park előtti rész  Károly körút felőli oldala. A Városháza Parkban csak 15 plakát lesz kihelyezve, a teljes kiállítás a Bikás parkban lesz látható!

Szóljon hozzá!