ZETApress

hírportál

Szóvivők a Marriottban

A Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületét támogatja idén a Szóvivő Bál. A hagyományhoz híven ismét adományokat gyűjtenek a XVIII. Jótékonysági Szóvivő Bál keretein belül, ebben az évben a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete számára jótékonykodnak – tudatta Sárréti Anita sajtóreferens.

Az újítás ebben az esztendőben az, hogy már nemcsak az eseményen, hanem azt megelőzően is adományozhatunk az egyesület számára. A XVIII. Szóvivő Bálig összegyűlt felajánlásokat február 16-án a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete egy összegben átutalja a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete számlájára. A felajánlásokról szóló tanúsítványt február 17-én a Marriott Hotelben nagyszabású gála keretein belül nyújtják át Perczel Tímeának, az újpalotaiak elnökének.

A támogatásra szánt összeg a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete, K&H 10402142-21482526-00000000 számlaszámra utalható. Az utalás közleményében tüntessék fel, hogy Jótékonysági támogatás! A bálon nemcsak a terített asztal örömei, a zene, tánc, sztárkavalkád várja a résztvevőket, hanem hagyományosan ekkor adják át az egyesület díjait is. Emellett a Szóvivő Bál nemcsak társasági esemény, hanem jótékonysági rendezvény is, a bevételt az egyesület minden esetben gyermekjótékonyságra fordítja.

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének társasági programjaik közül a Szóvivő Bál számít a legnívósabbnak, hiszen múltja egészen a 2010-es év báli időszakig tekint vissza. Eseményüket a társasági magazinok rendre a szezon leghangulatosabb báljaként értékelik.

Perczel Tímea, a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületének elnöke elmondta, milyen nagy öröm egy ilyen nívós rendezvény támogatottjaként részt venni. – A támogatásoknak sosem az értékét nézzük, minden alkalommal meghatódunk a megkereséseken, hogy tényleg ránk gondoltak, a mi családjainkat tennék boldoggá?! Egyszerűen annyit, de annyit köszönhetünk a jólelkű pártfogóinknak. A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete hat éve talált ránk. Azóta dr. Orodán Sándor elnökkel állunk kapcsolatban, mindenben támogat minket, illetve inspirálja a tagokat. Ilyen fontos feladatkör elvégzése közben mégis mellénk álltak, nem is akárhogyan. A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete is bebizonyította azt, amit régóta éreztünk már: az igazi erő a közösség erejében rejlik. Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a 2024. február 17-én szombaton a Marriott Hotelben megrendező XVIII. Szóvivők Báljának a szervezetünk, a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete lesz a támogatottja. Várjuk a támogatók jelentkezését, mert bármilyen segítség sok családnak az életét könnyíti meg – mondta Perczel Tímea elnök.

A díjátadók: Dr. Orodán Sándor, az MSZE elnöke; Gáll Orion, Gáll Gregor szobrászművész fia és Botos Péter üvegművész. Műsorvezetők: Zimány Linda és Tarczy Gyula. Fellépők: Marcellina, Bíró Csongor Vitéz, Németh Georgina operaénekes, Juhász Krisztina énekesnő, Sebestyén Katja énekesnő, Vadkerti Imre és barátai, Arató András DJ, Ricky Party’n zenekar. A felajánlások alakulása idekattintva nyomon követhető.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Újpalotára ment az adomány | ZETApress

Szóljon hozzá!