ZETApress

hírportál

Emberarcú Egészségért

Már csak két hétig lehet pályázni! Még 2024. szeptember 15-én éjfélig lehet pályázatot benyújtani az idei Emberarcú Egészségért díjra! – tudatta a VMkomm Kommunikációs Tanácsadó Iroda.

A program célja immár harmadik éve, hogy elismerje és támogassa azokat az egészségügyi kezdeményezéseket és projekteket, melyek kiemelten emberközpontú megközelítést alkalmaznak a betegek és hozzátartozóik életminőségének javítása érdekében. A Teva Gyógyszergyár Zrt. által meghirdetett pályázat beküldésének határideje 2024. szeptember 15-e vasárnap éjfél! Az érdeklődők a nevezéseket a vállalat hivatalos honlapján idekattintva nyújthatják be.

Magyarországon számos fantasztikus betegközpontú szervezet, illetve kezdeményezés létezik. Az Emberarcú Egészségért díj előző évadai során beküldött 250 pályamű is megmutatta, hogy a hazai egészségügyi szereplők komolyan veszik a betegek támogatását, és szívesen vesznek részt a szokásos ellátáson túlmutató projektekben.

Az idei díjra magyarországi székhellyel és regisztrációval rendelkező gazdasági társaságok és civil szervezetek jelentkezhetnek olyan kezdeményezésekkel, melyek a pályázati kiírást megelőző másfél évben, tehát 2023. január 1-eje és 2024. június 19-ie között már működtek és a jövőben is folytatódni fognak. Az új pályázók mellett azok is nevezhetnek a díjra, akik korábban már jelentkeztek, de nem kerültek a döntőbe.

A 4 győztes pályázat nyereménye egyenként bruttó másfélmillió forint. A pályázatokat a hasznosság, kreativitás, emberközeliség és fenntarthatóság szempontjai alapján értékeli a zsűri, a nyerteseket a Teva munkavállalói választják ki.

Ha érdekli, hogy mások milyen innovatív, emberközpontú projektekkel járulnak hozzá a betegek életének jobbá tételéhez, idekattintva ismerje meg közelebbről a tavalyi nyerteseket! Történeteik inspirációul szolgálthatnak mindannyiunk számára, és megmutatják, milyen hatalmas jelentőséggel bírhat egy-egy ötlet vagy program a betegeknek.

A Teváról

A Teva immár 120 éves tapasztalatával fejleszti és gyártja gyógyszereit. 3500 terméket tartalmazó portfóliójában szinte minden terápiás területre kínál készítményt, melynek köszönhetően globális vezető a generikumok területén. A Teva emellett jelentős innovatív kutatás-fejlesztési tevékenységet is végez, s a világon naponta csaknem 200 millió beteg gyógyulását segíti kiváló minőségű készítményeivel.

A Teva 30 éve van jelen Magyarországon. Debreceni és sajóbábonyi üzemében a kutatás-fejlesztési tevékenységtől az alapanyag-gyártáson keresztül a kész gyógyszergyártásig, törzskönyvezésig és gyógyszerértékesítésig számos tevékenységet folytat. A Teva a hazai gyógyszerpiac egyik vezető vállalata, amely közel 2,000 munkavállalót foglalkoztat, és 2020-ban a legtöbb doboz gyógyszert forgalmazta Magyarországon. Forrás: IQVIA FULL WHS adatbázis, időszak: 2020 teljes év.

Szóljon hozzá!